virus-4030721_640

Naar aanleiding van de toespraak van onze Minister President Mark Rutte gisteravond met duidelijke richtlijnen inzake het Coronavirus (COVID-19), het volgende:

 

Het Coronavirus heeft niet alleen grote impact op de volksgezondheid, maar zeker ook op de huidige arbeidsmarkt. Deze uitzonderlijke situatie vraagt om aanpassings- en doorzettingsvermogen en daar hebben we elkaar bij nodig. De zorgen, die elke zzp/ondernemer heeft, zijn reëel. Deze crisis raakt ons vroeg of laat allemaal.

Topliner wil haar relaties/partners te allen tijde blijven ondersteunen en adviseren. Uiteraard wordt er gehoor gegeven aan de beslissingen van het RIVM en worden de maatregels die volgens de regering nodig zijn, opgevolgd.

Voor nieuwe kandidaten en opdrachtgevers betekent dit concreet tot in ieder geval 7 april 2020: Topliner schakelt alleen nog maar online (telefonisch, mail, Social Media, FaceTime, Skype, of WhatsApp). Persoonlijke intakes worden uitgesteld. Sommige vacatures staan on hold tot nader order.

 
Voor alle kandidaten met een payroll- of uitzendcontract en bestaande klanten:
onze back-office in Amsterdam blijft bereikbaar. Alle processen lopen normaal door. Het is een uitdagende tijd, ook onze back-office staat voor je klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden.
 
Mensen: laten we elkaar helpen & inspireren, probeer helder na te denken, juist in deze uitermate bijzondere periode. Diep respect voor alle mensen met een cruciaal beroep!
 
Topliner wenst iedereen veel sterkte, wijsheid en een goede gezondheid toe.
Samen staan we sterk.